A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Zdravstveno negovalna služba2022-06-20T13:43:06+02:00

Zdravstveno negovalna služba

Zdravstveno negovalna služba zagotavlja zdravstveno nego in dodatno oskrbo stanovalcem, ki zaradi starostnih težav ali bolezni ne morejo v celoti skrbeti zase. Tim delavcev zdravstvene nege in oskrbe sestavljajo: diplomirane medicinske sestre, zdravstveni tehniki in bolničarji.

Služba deluje po sodobnih metodah dela z upoštevanjem novih spoznanj s področja geriatrije in gerontološke zdravstvene nege.
Temelji na vzpodbujanju in ohranjanju čim večje samostojnosti stanovalcev ter krepitvi zdravja.

Delavci službe zdravstvene nege nudijo pomoč pri opravljanju vseh življenjskih aktivnosti tistim stanovalcem, ki so zaradi bolezni delno ali povsem odvisni od pomoči drugih.

Medicinsko tehnični posegi

Izvajamo tudi medicinsko tehnične posege po naročilu zdravnice. Stanovalcem zagotavljamo tudi preskrbo z zdravili, urejanje specialističnih pregledov v drugih zdravstvenih ustanovah, opravimo odvzem materialov za osnovne laboratorijske preiskave, oskrbo s pripomočki za inkontinenco idr.

Za dobro načrtovanje in izvajanje zdravstvene nege in oskrbe je pomembno tesno sodelovanje s svojci stanovalcev.

Za več informacij nas pokličite na +386 (0)4 510 63 00  ali nam pišite na  pivka@senecura.si. Z veseljem vas bomo obvestili o naši ponudbi nege in podpore v SeneCura Pivka.

Skip to content